(Aankomend) Sous chef en/of zelfstandig werkend kok

Eetcafé de Sjampetter is al jaren een begrip in Deventer. Of je hier nu vrijdagmiddag komt voor een kop koffie of lunch, rond de avondschemer voor een lekker gerecht of op zaterdagavond voor een borrel, je bent hier nooit alleen. Bij binnenkomst een hartelijke groet, een warme glimlach en binnen de kortste keren staat er een lekker drankje voor je klaar. We weten in een huiselijke sfeer aan te geven wat gastvrijheid is. Ongeveer 90% wordt huisgemaakt en wij streven continue naar kwaliteit en consistentie in de keuken. De menukaart verandert drie keer per jaar. Naast de menukaart hebben wij een dagschotel en maandelijks wisselende special.

Wij wij zoeken:
een kok die niet bang is om hard te werken, bereid is om alles aan te pakken, passie heeft voor de horeca en verantwoordelijkheid durft te nemen.

Wij bieden:
een jong, gezellig team, flexibele werktijden en een marktconform salaris. Het keukenteam bestaat uit 4 zelfstandig werkende koks en 1 leerling onder leiding van onze chef kok.

Er wordt nauw samen gewerkt met onze naastgelegen lunchroom Eigenwijs.

Interesse? Neem contact op door te bellen naar 0570-617155 of te mailen naar info@sjampetter.nl t.a.v. Jelger Bulten of Rick Bosveld

Uw gerecht bij ons

Heeft u een fantastisch recept dat op onze menu kaart niet mag ontbreken? Mail uw suggestie naar sjampetter@live.nl en wie weet is uw gerecht binnenkort de nieuwe Sjampetter special! U mag ‘m dan uiteraard gratis komen proeven.

Menukaart

Onze nieuwe winter menukaart is er! Kijk snel wat u vanavond bij ons wilt komen eten….

Feestje

Wilt u een borrel geven, zin in een high tea of organiseert u een feestje op kleine schaal? Dat kan! Graag verwijzen wij u naar de website van onze andere zaak Eigenwijs die pal naast de Sjampetter ligt. Daar vindt u alle informatie over de mogelijkheden.

Dinerbon

Vaderdag? Een familielid jarig? Uw vriend of vriendin verwennen? Geef een Sjampetter kadobon en wij zorgen voor een heerlijke middag of avond! Verkrijgbaar bij ons aan de bar.