De Sjampetter

 

Centraal gelegen aan de Brink in Deventer is de Sjampetter na bijna 20 jaar een waar begrip. De Sjampetter kan het best worden omschreven als een gezellig, bourgondisch eetcafé. Door het bruine, authentieke interieur en de warme ambiance voelt u zich al snel thuis. Bij ons kunt u terecht voor een heerlijk diner of lekkere lunch maar uiteraard ook om in ongedwongen sfeer te borrelen en voor koffie met een gebakje.

 

In het voorjaar en de zomermaanden schijnt de zon vol op het ruime terras. Hier kunt u genieten van het uitzicht op de Waag en de Wilhemina fontein maar ook van de gezelligheid van omliggende terrassen.

 

Wij hechten veel waarde aan onze gasten en daarom vinden wij service met een glimlach en gastvrijheid erg belangrijk. Wij hopen u dan ook spoedig te mogen begroeten!

 

Uw gerecht bij ons

Heeft u een fantastisch recept dat op onze menu kaart niet mag ontbreken? Mail uw suggestie naar sjampetter@live.nl en wie weet is uw gerecht binnenkort de nieuwe Sjampetter special! U mag ‘m dan uiteraard gratis komen proeven.

Menukaart

Onze nieuwe winter menukaart is er! Kijk snel wat u vanavond bij ons wilt komen eten….

Feestje

Wilt u een borrel geven, zin in een high tea of organiseert u een feestje op kleine schaal? Dat kan! Graag verwijzen wij u naar de website van onze andere zaak Eigenwijs die pal naast de Sjampetter ligt. Daar vindt u alle informatie over de mogelijkheden.

Dinerbon

Vaderdag? Een familielid jarig? Uw vriend of vriendin verwennen? Geef een Sjampetter kadobon en wij zorgen voor een heerlijke middag of avond! Verkrijgbaar bij ons aan de bar.