Groepsarrangement

Voor groepen vanaf 6 personen kunnen wij een speciaal keuzemenu aanbieden,
vanaf € 29,50 p.p.

We beginnen met een soepje met stokbrood en kruidenboter. Vervolgens is er keuze uit drie vleesgerechten, drie visgerechten en een vegetarisch gerecht. Tot slot serveren wij een Bourgondisch dessert, bestaande uit een selectie van onze heerlijke nagerechten, uitgeserveerd op grote schalen.

Dit arrangement is alleen mogelijk via een reservering.

Privé diner of feestje

Voor een besloten feestje of diner hebben we de beschikking over de ruimte van ons andere bedrijf Eigenwijs. Hier kunt u in besloten kring genieten van een a la carte diner of keuzemenu van de Sjampetter. Deze ruimte is ook beschikbaar voor borrels, feesten en partijen.

Voor meer info neem contact met ons op.

Uw gerecht bij ons

Heeft u een fantastisch recept dat op onze menu kaart niet mag ontbreken? Mail uw suggestie naar sjampetter@live.nl en wie weet is uw gerecht binnenkort de nieuwe Sjampetter special! U mag ‘m dan uiteraard gratis komen proeven.

Menukaart

Onze nieuwe winter menukaart is er! Kijk snel wat u vanavond bij ons wilt komen eten….

Feestje

Wilt u een borrel geven, zin in een high tea of organiseert u een feestje op kleine schaal? Dat kan! Graag verwijzen wij u naar de website van onze andere zaak Eigenwijs die pal naast de Sjampetter ligt. Daar vindt u alle informatie over de mogelijkheden.

Dinerbon

Vaderdag? Een familielid jarig? Uw vriend of vriendin verwennen? Geef een Sjampetter kadobon en wij zorgen voor een heerlijke middag of avond! Verkrijgbaar bij ons aan de bar.