Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van het centrum van Deventer. Wanneer u de borden Centrum volgt kunt u de zgn. P-routes volgen. Het parkeerterrein bij de Wilhelminabrug is bij uitstek geschikt om de Sjampetter te bereiken. Houdt u er wel rekening mee dat voor alle parkeerplekken in het centrum betaald parkeren geldt. Let u vooral ook op de borden waarop wordt aangegeven dat er alleen geparkeerd mag worden door vergunninghouders (dit scheelt u weer een bon!).

Deventer is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De Brink ligt op 5 minuten loopafstand van het NS-station.

Routebeschrijving ‘De Sjampetter’

Waar kunt u ons vinden? De Sjampetter ligt midden in het centrum vlakbij het museum de ‘Waag’. Als u vanaf de
A-1 komt, gaat u bij de eerste verkeerslichten rechtsaf in de richting van het centrum. U bevindt zich dan op de Zutphense weg.

Na het onbemande Shell tank-station, dat u aan de linkerzijde passeert, slaat u na de brug bij het eerst volgende verkeerslicht linksaf. U rijdt nu langs de IJssel, die zich aan uw linkerkant bevindt. Is dat niet zo, dan zit u goed fout!

Direct na de Wilhelmina-brug gaat u bij het verkeerslicht rechtsaf en ziet u links de Zandpoort en aan uw rechterhand het parkeerterrein onder de brug liggen.

Afbeelding:-direct na de Wilhelminabrug rechtsaf.

Van daar af loopt u via de Zandpoort de Brink op. Zodra u voorbij de Waag bent, ligt Eetcafé de Sjampetter aan de linkerkant van het plein.

Parkeergelegenheden:

Onder de Wilhelminabrug (24 uur per dag geopend tegen een redelijk tarief!)
De Worp (gratis), inclusief romantische overtocht over de IJssel! De pont vaart Ma t/m Vr van 08.00 – 20.00 uur. Do ook van 20.00 – 21.15. Za van 9.30 – 20.00 uur en zon- en feestdagen van 11.00 – 20.00 uur.
Parkeergarage Boreel
Parkeergarage Wilhelminabrug
Parkeerterrein achter de Rabo-bank.

Uw gerecht bij ons

Heeft u een fantastisch recept dat op onze menu kaart niet mag ontbreken? Mail uw suggestie naar sjampetter@live.nl en wie weet is uw gerecht binnenkort de nieuwe Sjampetter special! U mag ‘m dan uiteraard gratis komen proeven.

Menukaart

Onze nieuwe winter menukaart is er! Kijk snel wat u vanavond bij ons wilt komen eten….

Feestje

Wilt u een borrel geven, zin in een high tea of organiseert u een feestje op kleine schaal? Dat kan! Graag verwijzen wij u naar de website van onze andere zaak Eigenwijs die pal naast de Sjampetter ligt. Daar vindt u alle informatie over de mogelijkheden.

Dinerbon

Vaderdag? Een familielid jarig? Uw vriend of vriendin verwennen? Geef een Sjampetter kadobon en wij zorgen voor een heerlijke middag of avond! Verkrijgbaar bij ons aan de bar.